10# Kdo je Adult Industy Assistant in kako ti lahko pomaga pri poslu?

10# Kdo je Adult Industy Assistant in kako ti lahko pomaga pri poslu?

Se želite ukvarjati s seksualnim delom, pa niste seznanjeni s tveganji za vaše zdravje, varnost ter zakonskimi predpisi, pravicami in obveznostmi na tem področju dela?

Dobra Družba je tu, da vam pomaga in poda vse informacije o modelih seksualnega dela ter izkušnjah in smernicah, ki veljajo na svetovnem seksualnem trgu.

V besedilu o Seks turizmu v Sloveniji smo omenili delovno mesto, ki bo skrbelo, da boste, če želite tam preživeti delovni dopust, to storili hitro, učinkovito in preprosto.

Adult Industry Assistant ali na našem Adult Industry Assistant je veliko. Nekaj ​​je jasno že iz samega imena, da je oseba, ki pomaga pri temah industrije odraslih.

Zakaj potrebujete pomočnika v industriji za odrasle?

Če se resno ukvarjate s seksualnim delom, verjamem, da poznate situacijo: zvoni vam telefon, stranka vas kliče, da bo zgodaj z ekipo in da bi radi vstopili v apartma, ki ste ga rezervirali za to zvečer, vendar se vam lastnik stanovanja še ni javil in nimate ključa. Hkrati prejmete obvestilo, da morate video objaviti na OnlyFans, ker je bila vsebina prodana z največjim številom obiskovalcev, video pa niti ni bil montiran. Zadnja objava na instagramu je izpred dveh mesecev, sledilcev je vse manj, polet v Pariz, kjer s kolegom snemata video za promocijo varne spolnosti, pa še ni rezerviran.

V bistvu želiš delati tisto, kar znaš najbolje, to je seksualno delo, in ne biti heker, tekstopisec, tajnik in zbiralec ključev lastnika lokala, kjer nocoj delaš. In kaj zdaj?

In tu nastopi Adult Industry Assistant. To delo boste pogosto našli na internetu kot pomočnika seksualnega delavca ali razdeljeno na močne kategorije dela, ki ga ta oseba opravlja – pisec vsebin za seksualne delavce, asistent videoposnetka za filme za odrasle in podobno … Vse je odvisno od tega, kdo kaj potrebuje. vrsta pomoči.

Kaj pravzaprav počne pomočnik v industriji za odrasle?

Naloga Adult Industry Assistant je, da prideš, narediš, kar lahko, in odideš. Njegova naloga je razporediti prostor za vas, sprejemati naročila strank, brati e-pošto in nanje odgovarjati v dogovoru z vami, rezervirati vašo letalsko vozovnico, najeti avto, naročiti garderobo, potrebno za delo, z interneta in jo prevzeti. . Nekateri od njih bodo zmontirali vaš video, napisali besedila za spletno mesto, instagram, reddit ali face, naredili PR ali dali pobudo za sodelovanje z novimi sodelavci, novimi producenti in režiserji ali se dogovorili za pregled pri kozmetičarkah in zdravnikih.

V vsakem primeru je Adult Industry Assistant nekdo, ki skrbi za vas, da imate čas za razvoj in opravljanje svojega dela.

Kdo je lahko pomočnik v industriji za odrasle?

Spol, starost, formalna izobrazba, tudi kraj bivanja niso pomembni zaradi možnosti spletnega dela. Pomembno je, da je človek organiziran, točen, da si ti in tvoje delo v fokusu, kar je po našem mnenju ključno, da ve, kaj je panoga za odrasle, kaj se zahteva, da se ne ustraši. od teh tem in da je odprt, brez omejujočih prepričanj o seksualnem delu.

Dobra Družba bo ta poklic uvedla na območje nekdanje Jugoslavije s svojo platformo za seksualno delo v Sloveniji – rezervacijo prostora za opravljanje seksualnega dela. S tem se v našem prostoru rojeva nov poklic, ki lahko marsikomu omogoči stik s seksualnim delom, dober zaslužek in možnost širjenja obzorja.

Predvideno je tudi licenciranje tega poklica, da boste kot seksualni delavec čim več dobili od osebe, ki je temelj vašega posla. Dobra Družba bo skrbela za usposabljanje in podporo Adult Industry Assistants in jih promovirala na svoji spletni strani, saj je eden od ciljev našega društva red, lahkotnost in podpora seksualnim delavkam pri opravljanju njihovega dela.

Z Adult Industry Assistant dobite desno roko in olajšate svoje osnovno delo.

Ali imate več vprašanj o Adult Industry Assistant? Vabimo vas, da nas kontaktirate v komentarjih ali preko kontaktnega obrazca, Dobra družba je tu, da pomaga vsem, ki se želijo ukvarjati s seksualnim delom in o tem informira uporabnike seksualnih storitev.

Podobne objave

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino