6# Seks turizem v Sloveniji

6# Seks turizem v Sloveniji

Se želite ukvarjati s seksualnim delom, pa niste seznanjeni s tveganji za vaše zdravje, varnost ter zakonskimi predpisi, pravicami in obveznostmi na tem področju dela?

 

Dobra Družba je tu, da vam pomaga in poda vse informacije o modelih seksualnega dela ter izkušnjah in smernicah, ki veljajo na svetovnem seksualnem trgu.

Verjamem, da poznate pojem delovnih počitnic – to je, ko odpotujete v tujo državo, da bi delali, kar imate radi, v boljših razmerah, kot jih imate doma.

Dobra Družba in Slovenija vam ponujata takšne počitnice in prostor ne glede na to, ali ste seksualni delavec ali potrošnik komercialnih spolnih storitev, Dobra Družba usmerja svoje aktivnosti samo za vas.

Kako to naredimo? S tem, da vam pomagamo najti prostor, kjer bi opravljali svojo dejavnost, vam pomagamo najti sodelavce, nudimo tehnično podporo, izobraževanje in vse, kar bi morali sami organizirati in znati. Po naši podpori je na vas, da počnete tisto, v čemer ste najboljši ali kar želite, če je seksualno delo ali uživanje vaš cilj.

Zakaj se je Dobra Družba odločila postati asistent seksualnim delavcem po vsem svetu?

Na območju Republike Slovenije je seksualno delo legalno, dokaj razvito, a neorganizirano.

Zaradi slabe optimizacije panoge ostaja kolektivno neizkoriščen potencial (povpraševanje je večje od ponudbe). Posledično se pojavijo naslednje težave:

 • visoke cene najemnin (z varščino) delovnih stanovanj odvračajo tudi seksualne delavce iz drugih držav.
 • nediskretnost delovnih stanovanj, predvsem v bolj urbanih okoljih, povzroča preglavice seksualnim delavcem in novo nepotrebno delo pri iskanju novih lokacij.
 • monotonost in ne-fleksibilnost dela na isti lokaciji hipotetično vodi v zmanjšanje obsega dela in možnost večje nevarnosti s strani nepovabljenih gostov ali celo kriminalnih združb.

Kaj pridobite, če si preko Dobre Družbe zagotovite prostor za delovni oddih?

Preko naše platforme vam lahko lastniki lokalov, apartmajev, restavracij, klubov, diskotek ponudijo prostor, kjer boste opravljali svoje delo v komercialni spolnosti. Morda opremljeno stanovanje s profesionalnim snemanjem, VIP loža v prepolni diskoteki, udobna vila na jadranski plaži? Na nas je, da se dogovorimo o pogojih z lastniki, na vas je, da najamete proctor in uživate s svojimi strankami.

Kaj morajo spoštovati lastniki lokacij, ki jih lahko najamete?

Po preverjanju lokacije s strani pooblaščenih oseb Dobre Družbe morajo hoteli/hostli, saloni za erotično masažo, studii, restavracije, nočni klubi, fetiš studii, javne hiše, fkk plaže, wellness in dnevne sobe izpolnjevati naslednje pogoje:

 • da so registrirani v okviru svoje dejavnosti
 • imeti odgovorno osebo
 • izvajati podpisan hišni red organizacije Dobra Družba
 • ponuditi diskrecijo tako ponudniku seksualnih storitev kot njihovi stranki
 • vzdrževati red in čistočo

Kaj še lahko dobite s to dejavnostjo Dobre Družbe?

Dobra Družba se zavzema za vse neodvisne in samozaposlene seksualne delavce iz vsega sveta, ki nameravajo ponujati storitve in izdelke znotraj panoge na območju Republike Slovenije. Navedite naslednje:

 • Snemanje vsebine za odrasle
 • Studio s profesionalnim snemanjem
 • Erotične masaže
 • Fetiš seanse
 • Prostitucija
 • Spremstvo
 • Sugar daddy + mommy service – spoznavanje z namenom obojestranske koristi
 • druženja z VIP tretmaji v klubih in diskotekah
 • Seksualno surogatstvo – pod nadzorom seksualnega terapevta oseba izvaja spolno terapijo s stranko

Kdo skrbi za vas, ko uporabljate storitev Dobre Družbe?

Adult Industry Assistant je oseba, ki vam bo pomagala pri vseh teh temah. To osebo bo usposobila Dobra Družba, da vam bo strokovno pomagala od rezervacije do vprašanj v zvezi s seksualno industrijo. Nekaj ​​več o zaposlitvi Adult Industry Assistant bomo napisali v posebnem besedilu.

Imate še kakšno vprašanje na temo seksualnega dela v Sloveniji in kako svoj dopust spremeniti v sproščujoč zaslužek? Vabimo vas, da nas kontaktirate v komentarjih ali preko kontaktnega obrazca, Dobra družba je tu, da pomaga vsem, ki se želijo ukvarjati s seksualnim delom in o tem informira uporabnike seksualnih storitev.

Želite, da skupaj spremenimo svet seksa, da pred vsemi pridobiš ekskluzivne vsebine, povezane s svetom industrije za odrasle? Postanite član Dobre Družbe in se z nami podajte na avanturo. Prijavnica za članstvo je na povezavi:

https://dobra-druzba.org/pristopna-izjava-supporter/

Podobne objave

0
  0
  Košarica
  Košarica je praznaNazaj na trgovino