Dobra Družba te potrebuje – Pridruži se nam!

Dobra Družba te potrebuje – Pridruži se nam!

Kolikokrat si želel, da se tvoj glas sliši, ko je tema seksualno delo? Kolikokrat si imel/a mnenje o seksualem delu, s katerim se ukvarjaš ali se želiš ukvarjati? Kolikokrat je na televiziji bila oddaja v kateri so mnenje seksualnega delavca razvrednotili ali so njegovo mnenje napačno interpretirali ali dali iz koncepta? Ali mu celo niso niti dali možnosti, da bi podal svoje mnenje in se vključil v debato? Če si na katero  od teh vprašanj odgovoril/a z DA, imamo zate super novico…

Kot veš obstajata dve Dobri Družbi, ena je iz Slovenije, druga iz Srbije. Vsak trenutek bolj in bolj stojijo na vrhu teme seksualnega dela. V Srbiji je naša predsednica Electra Elite, člani so strokovnjaki iz policije, strokovnjaki iz fakultet, ter naši člani, ki poskušajo v medijih doseči informiranost o tej temi in lobirajo za dekriminalizacijo seksualnega dela. So zelo mogočni in uspešni v tem, vendar si nam za pravo borbo potreben ti!

Tvoje izkušnje na terenu, komplikacije, izzivi z zakonom in vizijo, problemi s strankami, nove regulative v državah, kjer migriraš zaradi seksualnega dela, tvoja znanja in izkušnje, ki imaš samo ti. Mi želimo, da tvoja zgodba doseže več različnih skupin ljudi in pokaže, da je to delo kot in vsako drugo delo in da ima vsak pravico, da se z njim ukvarja v zakonskih okvirih. Želimo, da ljudje spoznajo, da gre pri seksualnem delu le za delo in ne za deviantni  um ali fetiš.

Zato te pozivamo, da se nam pridružiš. Na povezavi te čaka pristopnico s katero dobiš pravico, da postaneš član Dobre Družbe in uporabljaš vse storitve našega združenja.

Nudimo ti možnost, da nam daš predloge za teme, ki te zanimajo, pokažeš na morebitne napake in nepravilnosti ter določiš katere teme bodo naši medijski predstavniki predstavljali na gostovanjih na radiu, televiziji, podkastih in v tiskanih medijih.

Želimo biti predstavniki vseh seksualnih delavcev in simpatizerjev in zato nudimo možnost, da boš glas naše skupnosti.

Moramo ti omeniti, da so podatki, ki nam jih daš, zaščiteni na strežniku v tujini, ter da tudi registrirano zdrużenje Dobra Družba tako v Sloveniji kot v Srbiji zadostuje zakonu o varovanja podatkov, tako da so tvoji podatki varni in zaupni.

Tvoje ideje, moč in izkušnje potrebujemo, da izvršimo našo misijo, ustavimo prisilno seksualno delo, ga dekriminalizirajmo kjer še ni in nudimo podporo vsakemu, ki želi, da bo član Industrije za odrasle ali njen uporabnik ali simpatizer.

Potrebujemo te!!  Pridrži se takoj!

Povezava: https://dobra-druzba.org/pristopna-izjava-supporter/ 

P.S. Pripravljamo ekskluzivne storitve in vsebine, ki bodo na voljo vsem pridruženim članom. O tem bomo pisali enem od naslednjih člankov.  Vemo, da ti bo tale ponudba všeč, nama sigurno je 😉

Podobne objave

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino