Nova platforma Sexperts Business Community

Nova platforma Sexperts Business Community

Na portalu Dobra Družba, ki združuje skupnost industrije za odrasle na Balkanu, z veseljem oznanjamo vzpostavitev nove platforme Sexperts Business Community (SBC) za strokovnjake s področja seksa in odnosov. Ta inovativna platforma je zasnovana kot odgovor na naraščajoče potrebe po varnem in necenzuriranem prostoru, kjer strokovnjaki lahko brez ovir promovirajo svoje storitve in delijo svoje znanje.

V času, ko digitalna cenzura omejuje dostop do strokovnih nasvetov na občutljivih področjih, SBC ponuja prostor, kjer strokovnjaki lahko svobodno komunicirajo in se povezujejo s strankami, ki iščejo usmerjeno pomoč na področjih intimnosti in odnosov. Psihologinja in seksologinja Leah Spasova poudarja, da je platforma izpolnila dolgoletno potrebo skupnosti po prostoru, kjer lahko strokovnjaki delujejo brez strahu pred cenzuro ali omejitvami dosega.

SBC omogoča strokovnjakom, da se povežejo s svojimi idealnimi strankami, medtem ko platforma avtomatizira promocijo njihovih storitev preko različnih kanalov, vključno z družbenimi omrežji, Telegramom in e-poštnim seznamom. To strokovnjakom omogoča, da se osredotočijo na bistvo svojega dela – pomoč strankam.

Platforma prav tako nudi dodatne storitve, kot so optimizacija za iskalnike (SEO), upravljanje družbenih omrežij in e-poštni marketing, s čimer strokovnjakom zagotavlja, da se lahko popolnoma posvetijo svojemu delu, medtem ko SBC skrbi za promocijo in širjenje njihovega profesionalnega profila.

SBC deluje na več ključnih načinov:

– Večkanalna promocija: Samodejna promocija storitev, člankov, dogodkov in ponudb preko različnih kanalov.

– Nadzor nad vidnostjo: Možnost izbire, kako in kdaj se želijo strokovnjaki izpostaviti na platformi.

– Targetirano oglaševanje: Uporaba ciljno usmerjenih Google oglasov za doseganje idealnih strank.

– Podpora rasti: Delavnice in strategije za izboljšanje profilov in optimizacijo za iskalnike.

– Strokovna skupnost: Povezovanje z dinamično skupnostjo strokovnjakov za širjenje poslovnih priložnosti.

Ta pristop omogoča strokovnjakom, da maksimizirajo svoje marketinške točke stika, izboljšajo možnosti za povezovanje s strankami in se osredotočijo na svoje strokovno delo. Vabljeni vsi strokovnjaki, ki delujejo na področjih spolnosti in odnosov, da izkoristijo to edinstveno priložnost za rast in razvoj svoje profesionalne poti. Za več informacij obiščite spletno stran SBC ali kontaktirajte njihovo podporno ekipo.

Podpora in spodbujanje takšnih inovacij s strani Dobre Družbe prispeva k boljšemu razumevanju in večji odprtosti v industriji za odrasle, ter krepi sodelovanje in destigmatizacijo poklicev v tej panogi.

Podobne objave

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino