Pridružite se nam na Festivalu Erotic Days – Kreativno Partnerstvo z Dobro Družbo

Pridružite se nam na Festivalu Erotic Days – Kreativno Partnerstvo z Dobro Družbo

Dragi sledilci Dobre Družbe,

Z vznesenim pričakovanjem in iskricami v očeh vam sporočamo, da bo naša organizacija, Dobra Družba, srce in duša prihajajočega festivala Erotic Days (E-Days), ki bo oživel Ljubljano 29. in 30. marca 2024. Ta dvodnevni festival ne samo obljublja, ampak zagotavlja, da bo najbolj vroč, razburljiv in brez dvoma najbolj inovativen dogodek v svetu zabave za odrasle.

Kakšne slastne radosti vas čakajo na Erotic Days (E-Days)?

Erotic Days bo erotični raj, kjer se bodo prepletali užitek, umetnost in domišljija. Naše sodelovanje bo obarvalo festival z edinstvenimi doživetji, ki vključujejo:

– Vroče trende in poredne izdelke industrije.

– 4 dvorane, vsaka s svojo barvo čutnosti in raznolikimi vsebinami.

– Nepozabni show spektakli, ustvarjeni izključno za E-Days 2024, kot so ‘Battle of Stalinf*ck’, ‘Cvetje Med Koleni’, ‘Pussy Exhibition’, ‘Erotic Ring Špil’.

– Nastopi skrbno izbranih zvezd industije za odrasle, skupaj z vrhunskimi umetniki in zabavljači.

– Priložnosti za mreženje z elitami iz industrije.

– Razstavljavci iz vse Evrope, ki bodo prikazali svoje čare.

Vabilo k Sodelovanju

Kot dragocen del naše skupnosti vas vabimo, da zablestite na tem spektakularnem dogodku. To je vaš trenutek, da se vaša ideja, nastop, izdelki ali storitve zasvetijo v erotičnem soju luči. Člani Dobre Družbe, pridružite se nam in izkoristite to priložnost, da pokažete svoje inovacije in talente.

Vabimo tudi vse pravne osebe iz industrije za odrasle, kot so klubi, spa-ji, društva, swingerji, portali, agencije, bari, da se nam pridružijo in začutijo utrip E-Days. Na voljo imamo 5 brezplačnih stojnic, ki jih bomo podelili najbolj vročim, inovativnim in zanimivim prispevkom.

Ekskluzivno za Sledilce Dobre Družbe

Kot naš sledilec imate prvi dostop do ekskluzivnih ponudb in ugodnosti za udeležbo na festivalu E-Days. Vse podrobnosti o teh ponudbah bomo razkrili v prihajajočih tednih.

Ostanite Vroče Povezani

Za več informacij o festivalu Erotic Days (E-Days) in kako lahko zažarite skupaj z nami, obiščite našo spletno stran in nas spremljajte na našem privatnem kanalu Telegram. Ne zamudite nobene posodobitve ali ekskluzivnega materiala, ki vam ga prinašamo v povezavi s tem vročim dogodkom.

Se vidimo v Ljubljani, kjer bomo skupaj ustvarili iskre strasti!

Lep pozdrav,

Ekipa Dobra Družba

Podobne objave

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino