S.W.A.T

S.W.

V Sloveniji seksualni delavci iz drugih držav (SI, HR, RO, SRB, BIH, MNE,BG…), delo opravljajo v stanovanjih, apartmaju, hotelu, itd.

Delavec na spletnih straneh za zmenkarjenje in drugih oglasnikih ustvari svoj profil preko katerega se oglašuje oz nudi storitve.

V stik s klienti prihajajo preko telefonskega klica ali sporočil. Tovrstni način je zelo zamuden in psihično naporen. V pogovoru razkrije svojo ponudbo in cenik ter se dogovori za srečanje. Vsak delavec ima svoje fetiše in ponudbo kot tudi svoje meje (starost, narodnost, higiena klientov), katere upoštevamo pri administraciji.

A.T.

Vloga asistenta je poskrbeti za virtualne obveznosti, da se lahko seksualni delavec nemoteno posveti klientom.

To vključuje:

  • rezervacija nastanitve in transporta

  • urejanje in obnavljanje virtualnega profila

  • sprejem klicev in organiziranje terminov

Potrebno je biti v stalnem kontaktu s stranko, ta poroča stanje (zasedena, prosta) in če pride do sprememb trajanja srečanja. S tem tudi zagotovimo varnost v primeru, da se je zgodil incident s klientom.

Socialni in ekonomski mehanizem seksualnih delavcev

SWAT je tudi mehanizem organizacije Dobra Družba, kater ustvarja medsebojno pomoč seksualnim delavcem kadar niso zmožni opravljati svoje obrti ali drugega seksualnega dela. Mehanizem za sedaj ponuja delo v klicnem centru, v prihodnosti pa organiziramo tudi druga dela katera bodo pomagala seksualnim delavcem prebroditi obdobje bolezni oziroma zdravstvene odsotnosti.

SWAT je edinstven mehanizem, ki ga Dobra Družba izvaja z namenom omogočiti seksualnim delavcem, da se lahko zanesljivo zanašajo na podporo v primeru bolezni ali druge zdravstvene odsotnosti. Ta mehanizem je izjemnega pomena, saj omogoča, da seksualni delavci ohranijo svojo finančno neodvisnost, ne da bi pri tem prizadeli njihovo zdravje in dobrobit. Njegova uporaba bo pripomogla k ustvarjanju bolj pravičnega in varnega okolja, ki bo omogočalo seksualnim delavcem, da živijo in delajo bolj neodvisno.

Legalnost

Storitve SWAT so namenjene zgolj članom Dobre Družbe kateri izvajajo delo v okviru samozaposlitve in imajo sklenjeno pogodbo o sodelovanju in posredovanju storitev ali terminov.

Navedeni podatki lahko malenkostno odstopajo od dejanskih. Pridržujemo si pravico do sprememb glede ponudbe in popravkov zaradi tiskovne napake.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino